Nyújtózkodós november – Különleges idegenforgalmi kínálat Lenti környékén

A helyi szállásadók és vendéglátók által néhány hónapja megalakított szakmai egyesület a Kerka völgye turisztikai kínálatának közös csomagban történő értékesítését tűzte ki célul – emelte ki Horváth-Balogh Bernadett, az egyesület elnöke, a Gosztola Gyöngye Wellness Hotel szállodavezető-tulajdonosa.
Az akcióhoz csatlakozó szálláshelyeken novemberben 13-27. között 50 százalék kedvezményt biztosítanak, és szervezett programokkal is készülnek a vendégek fogadására. A Lenti hegyen például megkóstolhatják az érmes zalai borokat, hangulatos szalonkocsiban utazhatnak az ország leghosszabb erdei kisvasútján. A helyi éttermekben Márton napi libanapokat rendeznek, de a kínálatban zalai specialitások – vadételek, krumpliprósza, gombából készült étkek – illetve helyi borok is szerepelnek. A “Nyújtózkodós november” ideje alatt a Lenti Gyógyfürdőbe és a Szent György Energiaparkba is kedvezményes áron lehet jegyet váltani.
Számos kirándulási lehetőséget, látnivalót nyújt az Őrség és a szlovén-horvát-osztrák hármas határ közelsége is; a vendégek ellátogathatnak a Plitvicei-tavakhoz, bebarangolhatják az Őrséget, kipróbálhatják az erdei kerékpár- és túrautakat, a nordic walking pályát, de lehetőség nyílik horgászatra és vadászatra is.

 

MTI

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.