Ünnepeljük együtt a Turizmus Világnapját!

Hogy mi mindent érhetünk el vendégbarát magatartással, azt jól szemlélteti majd pl. az „Elégedett Turista élőszobra”, amelyet a budapesti Vörösmarty téren 11:15-kor avatnak fel. Ezt követően, az arra járó utazóknak Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója a cég munkatársaival együtt, többek között – a vendégszeretet szimbólumaként bevezetett, szíves Magyarország logóval ellátott – kis „szeretet” csokoládékkal kedveskedik. A Turisztikai Világnap kapcsán továbbá különböző szervezetek, szolgáltatók, programgazdák és magánszemélyek is „elárasztják” apró ajándékokkal a vendégeket az ország számos pontján: http://itthon.hu/turizmus-vilagnap/figyelmessegek-turizmus
A vendégszeretet jegyében, az esti órákban különleges fények gyúlnak Budapesten, méghozzá lelkes önkéntesek közreműködésében. A flash mob akció résztvevői19:50-kor először az alagút tetején, majd 20:30-kor a Művészetek Palotája oldalán az „I love Budapest” és a „Budapest loves you” feliratokkal népszerűsítik a Turizmus Világnapját.
Érdemes tehát kimozdulni, és legalább egy kedves mosolyt „magunkra ölteni” a Turizmus Világnapján, amelyet aztán az év minden napján megéri majd „viselni”!

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.