Oldtimer Show 2012

2012. okt. 20-23. között ismét a budapesti SYMA Rendezvényközpontban kerül megrendezésre az Oldtimer Show Kft. szezonzáró kiállítása. Idén egy új kiegészítő program is kapcsolódni fog a rendezvényhez, melynek neve „Military Fesztivál”. E rendezvény a világháború idején használt harci járműveket, hadi eszközöket és a katonák öltözetét kívánja bemutatni. A nosztalgiázásra vágyó közönség 2012-ben ismét teljesen új kiállítási anyagot láthat majd Budapesten!

 

Jegyárak, online jegyrendelés (Bővebben)

felnőtt belépőjegy, ára: bruttó 4.000Ft (14 éves kor felett!)
gyerek belépőjegy, ára: bruttó 2.500Ft (14 éves kor alatt!)
3 éves kor alatt a belépés díjmentes.
családi belépőjegy: bruttó 11.000Ft (2 felnőtt + 2 gyerek)
kerekesszékes jegy: bruttó 2.000Ft (kísérőre nem vonatkozik!)

 

Széchenyi Pihenő Kártya és Üdülési Csekk elfogadó helyek a rendezvény helyszínén.

 

A parkolás -ahogy már megszokhatta a SYMA Rendezvényközpontba járó közönség- teljesen díjmentes. A parkolást ismét a „Szoborpark” felőli oldalon javasoljuk, de a Dózsa György út mindkét oldali leállósávja is ingyenes. A Szoborparkhoz az Ifjúság útja felől lehet behajtani, ami gyakorlatilag a SYMA udvara.

A kiállításra a veteránjármű tulajdonosoknak idén is lehet jelentkezni a következő kategóriákban:

antik autók, oldtimer autók, youngtimer autók, KGST autók, USA autók
antik motorok, oldtimer motorok, Magyar motorok
veterán katonai járművek, veterán hadi eszközök, veterán katonai öltözet
A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk: info@oldtimershow.hu Kérjük, hogy a benevezni kívánt járművekről 1-1db jó minőségű fotót és a tulajdonos mobil telefonszámát is küldje el. Szokás szerint a részvételre jelentkező járművek mindegyikének egy előszűrésen kell majd átesniük. Továbbra is alapelvünk, hogy minden járműtípusból csak 1-1 példányt állítunk ki. Amelyik típusból elfogadtunk egy nevezést, abból a típusból már nem tudunk másikat befogadni az idei kiállításra. Talán majd jövőre! A jelentkezési sorrend is számít. Kérjük a jelentkezők megértését e tárgykörben. A kiállításon résztvevő járművek mindegyike ismét „Oldtimer Show” emléktáblát fog kapni. A kiállítás legszebbjei természetesen díszes serlegekkel jutalmazzuk, melyeket a kiállítás szakmai zsűrije fog odaítélni. A szakmai és a szervezői díjak száma 30db lesz.

Várjuk szeretettel a nosztalgiázásra vágyó közönséget októberben, a SYMA-ba! Veterános üdvözlettel: Oldtimer Show Kft. info@oldtimershow.hu

további információk: www.oldtimershow.hu

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.