Márton-napi ajánlatok országszerte november 30-ig!Megötszöröződött Magyarország turisztikai rajongótábora és folytatódik a játék!

 


November 11-e Márton napja, amelyhez Szent Márton legendája és számos néphagyomány kötődik. Ezek megismerése érdekében a Magyar Turizmus Zrt. immár harmadik alkalommal hirdette meg a Márton-napi Libato(u)r és Újborünnep akcióját, és csábítja belföldi utazásra a hazai lakosságot. Mindebben Márton, a liba is hasznos segítséget jelent, hiszen a Facebookon való felbukkanása óta – az október 24. és november 8. közötti időszakban – megötszöröződött Magyarország turisztikai kincseinek rajongótábora!
Márton egy virtuális libakúrára hívta követőit: akik három alkalommal sikeresen válaszolták meg a liba egy-egy könnyű kvízkérdését, azok között november 9-én kisorsolták az akcióhoz csatlakozott szolgáltatók által felajánlott Márton-napi nyereményeket.
A sorsoláson az alábbi nyeremények találtak gazdára:

  • 4 személyes Libato(u)r a Sobri Jóska Kalandparkban
  • 2 személyes Libato(u)r a Völgyikút Ház Étterem és Panzióban
  • 2 fő részére részvétel a Polgár Pincészet Márton-napi programján
  • 2 fő részére szóló belépőjegy a Borfújtó Szent Márton Ünnepre az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba
  •  

Azok se keseredjenek el, akik most nem nyertek, hiszen egészen november 30-ig, országszerte számos Márton-napi ajánlat vár rájuk is, és újabb nyereményekre lehetnek esélyesek, ha részt vesznek a Márton-napi programokon! Azok, akik ellátogatnak valamelyik, a Márton-napi Libato(u)r és Újborünnep kampány keretében regisztrált szolgáltatóhoz, a helyszínen egy libato(u)ros plakátot láthatnak majd, amelyen egy egyedi kód is szerepel. Érdemes megjegyezni ezt a kódot, és a plakáton látható időpontokban újra figyelni az MT Zrt. Élmény itthon oldalát a Facebookon. A portálon néhány egyszerű kérdésre adott jó válasszal és a kód segítségével november 11-e után három alkalommal juthatnak újabb értékes nyereményekhez a szemfüles válaszadók – tehát azok, akik már a liba nyomába eredtek, és legalább egy Márton-napi programon részt vettek.
A játék részletei elolvashatók itt: https://www.facebook.com/elmenyitthon#!/event.php?eid=284336868255007
Jóllakott Mártonunk tehát nem hagyja abba a gágogást! Ha nem szeretnénk lemaradni az ünnepkörhöz kapcsolódó érdekességekről, és „személyesen” Mártontól szeretnénk tippeket kapni, merre is érdemes elindulni felfedezni a Márton-napi kínálatot, akkor csatlakozzunk a liba és Magyarország turisztikai kincseinek rajongótáborához az MT Zrt. Élmény itthon Facebook oldalán!
Az érdeklődők a nemzeti turisztikai marketingszervezet www.libatour.itthon.hu oldalán is böngészhetnek a Márton-napi Libato(u)r és Újborünnep keretében megvalósuló gasztronómiai programok, bemutatók, újborvacsorák, néphagyományokat idéző programok, „libás” szálláscsomagok és egyéb élmények között.
„Hizlalja” tovább magyarországi élményeit az idei Márton-nap kapcsán is!

Márton-napi ajánlatok országszerte november 30-ig!
Megötszöröződött Magyarország turisztikai rajongótábora és folytatódik a játék!

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.