Régi malévossal startol az új cég?

A lapnak Vécsei Mihály, az egyesület elnöke azt mondta: a Malért nem csak a Déri Tamás volt Malév-vezérigazgató nevével fémjelzett befektetői csoportosulással tárgyal, ugyanakkor megerősítette, hogy a Tensi-csoport tulajdonosa több forgatókönyvet, dokumentumot bocsátott a rendelkezésükre.

Az egyesület szívesen kapcsolódna – az egyelőre ismeretlen – kormányzati intézkedésekhez is – írja az újság. A Népszava is arról ír keddi számában, hogy Déri Tamás egy konzorcium élén új nemzeti légitársaság megalapítását tervezi és ezt napokon belül be is jelenthetik. A lapnak nem sikerült megszólaltatnia a volt vezérigazgatót.

Bankok és utazási irodák csatáznak a Malév miatt

A Napi Gazdaság közben arról ír, vétlen utazásszervezők és pénzintézetek harcába torkollhat a Malév leállása miatti kártérítések ügye. A lap szerint a bankkártyával fizető, azonban utazni már nem tudó ügyfelek a bankjuktól mindenképp visszakapják a vételárat, azonban sokszor utazási irodáknál fizettek a termékért.

A bankoknak az utóbbi esetben az utazási irodáktól kell visszakövetelniük a vételárat, a szakmai szövetség szerint azonban az ügynöki tevékenységgel csak a jegy ügyfélhez juttatásáért feleltek az irodák – írta a Napi Gazdaság.

 

Hirado.hu

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.