Legszebb tengerpartok

Whitehaven, Ausztrália

7 kilométer hosszú, a legtisztább fehér homokos, és az egyik legelszigeteltebb tengerpart a világon, ami biztosan megfelelő a pihenési szükségleteinkhez.

 

Tulum Beach, Mexikó

Egyike Mexikó első üdülőhelyeinek. Talán évszázadokkal ezelőtt a maják is üdülőhelyként használhatták. Álmodtál valaha az úszásról a türkizkék tengerben, utána pihenés a homokos parton, a háttérben egy maja piramissal ? Itt valóra válik az álmod.

 

Mnemba Lodge, Tanzánia

Afrika legcsodálatosabb tengerpartja, habár nem az Afrikai szárazföldön található. Nem könnyű eljutni a tengerpartig, de ha elérted a partot minden értékesnek tűnik a pihentető fehér homokkal és a csodalátos tengerparttal.

 

Lanikai Beach, Hawaii

Ez a tengerpart nem túl hosszú, de itt található Hawaii legtisztább és legkékebb víze. A Mokuluas nevű két kis sziget egészíti ki a látványt.

 

Kondoi, Coral beach Okinawa, Japán

Okinawa a legbiztonságosabb sziget. Az ajtó itt soha nincs zárva. A világ 10 legöregebb embere közül 3 ezen a szigeteken él. A tipikus japán vidéki táj kombinálva a csodálatos tengerparttal eredményezi ezt a nyugtató légkört.

 

Horseshoe öböl, Bermuda

Bermuda az egyik legdrágább hely a tengerparti pihenéshez. De ez nem állítja meg a több ezer túristát aki a szigetet látogatja évente. A barátságos időjárás és hullámok, a kristálytiszta víz, és a rózsaszín homok teszi a Horseshoey öblöt majdnem példátlan tengerparttal a világon.

 

Boracay, Fülöp-szigetek

Boracay egyike a Fülöp-szigeteknek, ami kb. 200 mérföldre található Manila déli részétől, és 2 km-re a Panay sziget északnyugati hegyétől a Visayas régióban a Fülöp-szigeteken.

 

Anguilla, Kis-Antillák

Első helyen végzett a Discovery Channel által készített Legjobb 10 tengerpartos listán, ami biztos nem véletlen. Anguilla rendelkezik mindezzel: Csendes, tiszta, modern, kiegészülve egy kis szigeti élettel ami igazán “Karibi”.

 

Fernando De Noronha, Brazília

Fernando De Noronha egy 21 szigetből és szigetecskéből álló szigetvilág az Atlanti-óceánon. Az egyik legeldugottabb tengerpart , amit csak kevés ember ismer.
Fernando De Noronha egyike az Unesco Világörökségi helyszineinek , mint “a legszebb tengerpartok”.

 

 

Anse Source d’Argent in Seychelles

Seychelle-szigeteki Anse Source d’Argent kétségkívül az egyik legszebb strand.Nem véletlen mondják, hogy a legtöbbet fényképezett tengerpart . A homokos strand által határolt gránit sziklák és pálmafák, meleg, tiszta türkizkék tenger…..

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.